Sofia , Bulgaria
+359895588545
info@phoenixcoaching.eu

Вътрешната сила в мен

Вътрешната сила в мен

„Да познаваш другите е интелигентност, да познаваш себе си е истинска мъдрост.“

КОИ СМЕ НИЕ, ЗАЩО СМЕ ВАЖНИ И В КАКВО СМЕ СИЛНИ?
Дайте си зелена светлина, за да видите с отворени очи и сърце вашите силни страни. Отблъснете естественото си чувство за скромност и оправдание за липса на време, което скрива тази светлина!

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ СЕМИНАР?
За всеки, който иска да сътвори идеалната версия на по-доброто си Аз;
За хора, които търсят нови възможности да използват „себе си като инструмент“ за успешно индивидуално и професионално представяне.

ЗА КАКВО РАБОТИМ?
Култивиране на самосъзнанието. Кой/коя съм аз и как виждам себе си в различните роли на своя живот? До каква степен се чувствам важен и ценя себе си? Какво всъщност искам да постигна?
Как да откриете и използвате уникалните си силни страни, как да изградите собствени стратегии за интегрирането им и да добавите стойност в живота си.
Овладяване на негативния „вътрешен диалог“ със себе си и преоткриване на собственото „аз“.
Стимул към изграждане на разпознаваема лична „запазена марка“, която ви отличава от всеки друг и води до силно присъствие в личен и професионален план.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ?
Подкрепа и пространство, чрез които активно да научавате нови неща, като използвате натрупаните си до момента знания, опит, амбиции и любопитство.
Вълнуващо пътешествие към себе си, в което да видите света около вас в нова перспектива.

В КАКВО ВЯРВАМЕ НИЕ?
Вие притежавате всичко необходимо, което ви трябва, за да израствате и да ставате по-ефективни, както у дома, така и в работата;
По природа сте предразположени да учите, да се развивате и променяте, за да увеличите максимално собствения си потенциал;
Вие сте способни да поемете отговорност за самите себе си и за собственото си учене;
Кои сте вие е толкова важно, колкото и това, което правите;
Това самосъзнание ви позволява да избирате от повече възможности и по този начин да взимате по-добри решения, които ще ви водят до повишаване на личната ефективност.

КАНИМ ВИ ДА СПОДЕЛИТЕ НАШИТЕ ВЯРВАНИЯ!
ОЧАКВАМЕ ВИ !

ВОДЕЩИ:
1. Силвия Янева-Стоянова – Сертифициран коуч, личностно и бизнес израстване; Сертифициран кариерен консултант

2. Христина Алексиева – Консултант “Бизнес управление и Човешки ресурси“; Експерт програми и проекти за обучение, развитие и коучинг

КОНТАКТИ:
phoenix.coaching.ltd@gmail.com
тел.: 0895588545